Wegwerphandschoenen

Het is belangrijk om te begrijpen waarom en hoe u wegwerphandschoenen moet kopen. U bent misschien een van de vele mensen die liever hun eigen persoonlijke paar handschoenen kopen in plaats van wegwerpproducten te gebruiken die in winkels zijn gekocht. Als u uw eigen paar handschoenen koopt, zorgt u ervoor dat u uzelf of anderen niet blootstelt aan onnodige risico’s die het gebruik van in de winkel gekochte handschoenen met zich meebrengt. Wegwerphandschoenen lopen sterk uiteen wat betreft hun materialen en verschillende soorten beschermende eigenschappen en comfort.

In dit artikel worden die overwegingen bij het winkelen opgesplitst om u te helpen bij het vinden van de perfecte wegwerphandschoenen voor u.

 

Koop wegwerphandschoenen – Koop handschoenen die maximale bescherming bieden tegen allergenen en andere irriterende stoffen. Er zijn handschoenen die zijn gemaakt van organische materialen, maar deze worden alleen aanbevolen voor mensen die in de foodservice-industrie werken vanwege de materialen die bij de productie worden gebruikt. Handschoenmaterialen zoals latexrubberlatex zijn sterk en bieden uitstekende bescherming tegen chemicaliën en andere irriterende stoffen. Sommige wegwerphandschoenen bieden extra bescherming tegen chemicaliën zoals fenol en formaldehyde. De extra bescherming die wordt geboden door handschoenen van biologisch materiaal is geweldig bij het werken met voedsel en andere chemicaliën.

 

Overweeg het type – Handschoenen voor zwaar gebruik zijn alleen het beste voor gevaarlijk werk – Handschoenen voor zwaar werk zijn ontworpen voor veiligheid op hoog niveau. Dit soort handschoenen biedt een betere bescherming en flexibiliteit dan standaard wegwerphandschoenen, die zijn ontworpen voor minder gevaarlijk werk. Deze handschoenen zijn gemaakt van dik synthetisch leer of polyester dat uitzonderlijk comfort en bescherming biedt bij langdurige blootstelling aan schadelijke chemicaliën. Om deze redenen zijn handschoenen voor zwaar werk het beste voor degenen die gevaarlijke taken uitvoeren, evenals voor degenen die activiteiten uitvoeren waarbij er kans is op blootstelling aan chemicaliën.

 

Kijk naar verschillende materialen – Er zijn een aantal verschillende materialen die worden gebruikt om wegwerphandschoenen te maken. Houd bij het kiezen van een handschoen rekening met het soort werk waarvoor deze is bedoeld, het soort omgeving waarin deze zal worden gedragen en het huidtype van de persoon die de handschoen draagt. Veel handschoenen zijn tegenwoordig gemaakt van een combinatie van verschillende materialen om een breed scala aan beschikbare opties te bieden. Enkele beschikbare opties zijn:

 

Soorten wegwerphandschoenen – Er zijn twee hoofdtypen wegwerphandschoenen. Gewone wegwerphandschoenen hebben een handvat en worden regelmatig gedragen. Normale, niet-chloorhoudende handschoenen worden een keer gedragen en kunnen opnieuw worden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om in specifieke situaties te passen. Een van de meest voorkomende toepassingen van deze niet-gechloreerde handschoenen is voor medische en tandheelkundige zorg.

 

Wat is het doel? – Of u nu wegwerphandschoenen koopt om uzelf op uw werkterrein te beschermen of voor medische of tandheelkundige doeleinden, u wilt er zeker van zijn dat de handschoen past bij het beoogde doel. Voor verschillende doeleinden zijn verschillende wegwerphandschoenen nodig. Als u een medische handschoen gebruikt om het gebied rond uw mond en neus te beschermen, moet u handschoenen zoeken die speciaal voor dat doel zijn gemaakt. Als u een gebitshandschoen gebruikt om uw tanden te beschermen, wilt u een zeer zachte handschoen met uitstekend comfort en ademend vermogen. Raadpleeg de handschoenfabrikant voor uw exacte behoeften.

 

 

Vind meer informatie: Clean Product