bitcoin kopen

Er zijn veel redenen waarom u Bitcoins zou moeten kopen in plaats van traditionele valuta. In dit artikel zet ik enkele van de voor- en nadelen van deze alternatieve investeringsvorm op een rij. Het voordeel van het kopen van Bitcoins in plaats van conventioneel geld, is dat u wordt beschermd tegen eventuele negatieve gevolgen die kunnen voortvloeien uit uw beslissing om transacties uit te voeren met conventioneel geld. Het kopen van deze vorm van investering heeft tal van voordelen, en de lijst gaat maar door.

Een van de grootste nadelen van beleggen in welke virtuele valuta dan ook, is misschien wel dat er altijd potentiële risico’s aan verbonden zijn. Veel mensen kunnen het vertrouwen in dit soort beleggingen verliezen, omdat de volatiliteit in de markt voor sommige mensen te groot kan zijn. Een van de dingen die u moet weten over beleggen in welke valuta dan ook, is dat er altijd een kans bestaat dat de waarde tot op zekere hoogte verloren gaat. Het kopen van bitcoins elimineert deze mogelijkheid door ervoor te zorgen dat u volledige controle heeft over uw investeringen.

Een ander nadeel van op deze manier beleggen is dat de kosten voor het kopen van de virtuele valuta erg hoog kunnen zijn.

De kosten voor het kopen van honderdduizend bitcoins zijn hooguit een paar duizend dollar, maar je krijgt nog steeds geen erg goedkope investering. De meeste investeerders zijn op zoek naar een veilige manier om hun investeringen te doen. Door uw aankoop te doen via een dienst zoals Coinabulle, kunt u ervoor zorgen dat u de best mogelijke prijs voor uw transactie krijgt. U kunt deze service ook gebruiken om al uw privétransacties uit te voeren; wat betekent dat u al uw persoonlijke bezittingen kunt verkopen, kopen en overdragen zonder dat u een andere vorm van online transactie hoeft te gebruiken.

Misschien wel het belangrijkste nadeel van het kopen van bitcoins is dat ze moeilijk te verkopen zijn als de investering eenmaal is gedaan. Zelfs als je een koper zou vinden die bereid was om je hele voorraad bitcoins te kopen, zou je het eigendom van de bitcoins moeten opgeven in ruil voor een betaalmethode die je kunt gebruiken om het geld naar de koper te sturen. Veel mensen geven er de voorkeur aan om een ​​betaalmethode van derden te gebruiken, zoals PayPal, omdat ze worden beschermd tegen mogelijke creditcardfraude die kan worden gepleegd wanneer iemand een anoniem transactieverzoek ontvangt. Als u er echter voor kiest om een ​​andere betalingsmethode te gebruiken, zoals Bit Platinum, verliest u de mogelijkheid om uw privégegevens privé te houden. Ook al kunt u uw privégegevens mogelijk niet privé houden wanneer u een site van een derde partij zoals PayPal gebruikt, kunt u ervoor zorgen dat u beschermd bent tegen mogelijke creditcardfraude door een betalingsmethode te kiezen die de betalingsgegevens versleutelt voordat u deze verzendt. het via internet.

Een van de meest betrouwbare en snelste manieren om bitcoin kopen, is door deel te nemen aan een van de vele beurzen die het afgelopen jaar of zo zijn ontstaan. Bij veel van deze beurzen kan iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van virtuele valuta, investeren in een demo-account dat de echte handelsomgeving nabootst. Zodra u bekend bent met het handelsplatform, kunt u in realtime voor echt geld handelen. Hoewel enkele van de grootste beurzen, zoals Mt Gox, in het verleden werden geplaagd door tal van beveiligingsproblemen, beschikken ze nu over wijd open handelsplatforms die het voor elke gebruiker gemakkelijk maken om betrokken te raken bij het kopen en verkopen van bitcoins. Het feit dat de grootste beurs naar volume momenteel een gratis handelsplatform biedt voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van bitcoins, is slechts een indicatie van hoe veilig de virtuele valutamarkt de afgelopen jaren is geworden.

Omdat de kosten van handelen op de virtuele markt erg laag zijn in vergelijking met traditionele investeringsmethoden, beschouwen veel investeerders dit soort investeringen als een snelle manier om welvaart op te bouwen. Er is ook een grote hoeveelheid liquiditeit in dit soort handel. Dit betekent dat er altijd een marktplaats klaar is voor kopers en verkopers om met elkaar te matchen en de beste prijs voor hun investeringen te bedingen. Aangezien er geen commissies en vergoedingen zijn verbonden aan dit soort transacties, is er nog meer reden om mee te doen aan deze vorm van investering.

Krijg meer informatie hier
https://www.bitcoinmeester.nl