PowerApps

PowerApps is een serie van tools, utilities, aansluitingen en andere gegevens networking platform dat geeft een versnelde ontwikkeling van de applicatie omgeving te ontwikkelen op maat van hoge kwaliteit apps for business behoeften.

Met PowerApps, kunt u snel maken van aangepaste zakelijke toepassingen die sluit naadloos aan op uw organisatie worden de huidige gegevens opgeslagen zowel in de interne opslag van gegevens (Common Data Service) of op gebouwen of externe gegevensbronnen (EPS). Hier zijn enkele van de voordelen van het gebruik van PowerApps voor uw organisatie:

Met de integratie van bedrijfsbeheeroplossingen, zoals PowerApps en Microsoft Business Solutions en Cloud Connect, kunt u de meeste van uw bedrijfsprocessen op bedrijfsniveau stroomlijnen en automatiseren en uw productiviteit helpen verbeteren, terwijl u uw vermogen vergroot om weloverwogen beslissingen te nemen en uw algehele klantenervaring. PowerApps kan worden geïntegreerd in Microsoft Dynamics GP, SQL Server en Oracle om de geïntegreerde datagestuurde oplossing te bieden die uw efficiëntie en productiviteit verhoogt. Deze software is ook compatibel met Visual Studio en Java. Het maakt ook de integratie mogelijk van systemen van derden, zoals Intune en Salesforce.

PowerApps biedt uw organisatie een complete set van tools om te helpen bij het opbouwen, beheren, bewaken en monitoren van uw apps en functies, met inbegrip van levenscycli van applicaties, rapportage en analyse, monitoring en security. PowerApps wordt geleverd met een uitgebreide training materiaal en een uitgebreide bibliotheek van monster apps. U kunt ook het testen van uw apps en bouwen ze vanuit het niets of gebruik de kant en klare templates. Deze software kan ook worden gebruikt door uw business partners. Deze tool kan helpen bij het verbeteren van uw efficiëntie, waardoor het verbeteren van uw bedrijf.

Bedrijfsprocesautomatisering (BPA) helpt processen in uw organisatie te stroomlijnen, waardoor u de operationele kosten kunt verlagen, de klanttevredenheid kunt verhogen en de bedrijfsgroei kunt verbeteren.

Deze software kan de infrastructuur bieden om uw workflow te ondersteunen, repetitieve taken te automatiseren, voorraad te verminderen, tijdrovende processen te elimineren, fouten te elimineren en klantinteracties te stroomlijnen. Business Process Automation is ontworpen om te integreren met de bestaande bedrijfsinfrastructuur, zodat uw klanten geen speciale training of technische kennis nodig hebben om deze processen zelfstandig uit te voeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische haalbaarheid van het proces, omdat u kunt integreren met bestaande IT-infrastructuur.

PowerApps stelt uw organisatie in staat om meer waarde te krijgen van de activa door gebruik te maken van de kracht van de cloud.

Met cloud computing voor uw organisatie kan bouwen op dezelfde apps in de cloud, of u kunt gebruik maken van uw eigen on-premise infrastructuur voor het opslaan van gegevens voor specifieke doeleinden of om redenen van compatibiliteit. Deze oplossing kunt u ook maken van een centrale opslag database waarin al jouw business informatie op hetzelfde moment, terwijl het aanbieden van de mogelijkheid om uw bedrijf te beheren. Met deze oplossing kan uw bedrijf krijgt meer flexibiliteit, maar ook meer controle over de workflow en uw zakelijke gegevens.

Voor een organisatie op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om meer apps en uitbreiden van de functionaliteit van de toepassing PowerApps biedt een versnelde ontwikkeling van de omgeving, een schaalbaar platform, een krachtige programmering infrastructuur en een eenvoudige user experience, die allemaal kunnen helpen uw bedrijf een betere controle over de bronnen. PowerApps biedt ook aangepaste ontwikkeling en aanpassing tools, zodat u kunt uw eigen business apps. Met zijn krachtige rapportage-functies en een makkelijk te gebruiken interface, deze software is een perfecte pasvorm voor alle organisaties moet voor hoge prestaties en een hoge kwaliteit apps.

meer informatie: https://puurict.nl/