vloertegels

Patroontegels zijn op een unieke en creatieve tegel patroon die is ontstaan als één van de meest populaire stijlen van tegels voor buiten gebruik. Patrotonne werd gemaakt door de architect Lucio Accademia di Campo in 1963. Deze originele Patrotonno installatie bestond uit een terracotta tegels, die werden gelegd op het terras van een boerderij in Turijn, Italië. Vandaag is het exact dezelfde tegels zijn nog steeds wordt gebruikt, is dit omwille van de eenvoudige, maar ingewikkelde patroon die zowel eenvoudig en mooi.

Patrotonne tegels hebben zich ontwikkeld van dat oorspronkelijke model. Vandaag, Patroontegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals keramiek, natuursteen, marmer en leisteen. Heeft u misschien de voorkeur om te bouwen van een terras of tuin omgeving van uw huis om te geven het net dat beetje extra natuurlijke look en feel. Het hebben van een mooie landschappelijke ruimte is zeer ontspannend en comfortabel. Als u van plan bent om het maken van een terras vloer die niet alleen waarde toevoegen aan uw huis, maar ook mooi, kijk dan niet verder dan Patrotonne!

U maakt een serie van buiten vloertegels met een patroon, zoals de stenen tegels of stenen tegels met stenen tegels of plavuizen cirkel. Dit kan een echt spectaculaire patio, vooral als het is gelegen aan de achterzijde van uw woning. Bij het selecteren van de buiten muur tegels, rekening houden met de klimatologische omstandigheden van waar u woont. Bijvoorbeeld, als je woont in een gebied dat krijgt veel regen, het is beter om te voorkomen dat donkerder gekleurde wandtegels, als ze absorberen te veel water. Aan de andere kant, als u wilt geven uw terras een winterse look, zoals sneeuw tegels of ijs thema wandtegels, dan kunt u ervoor kiezen deze licht kleuren.

Patrotonne tegels zijn ook zeer geschikt voor het maken van een border of decoratief effect rond een patio. Een grens is over het algemeen een kleine depressie rondom een patio die is geschilderd of tegels. Het geeft een unieke stijl en sfeer aan op uw terras die geen andere tegels kunnen bieden. Enkele van de meest populaire patrotonne ontwerpen zijn; de sneeuw scene, landelijk grenen, uitzicht op zee, sneeuwvlokken, en in de winter scène tegels. Een van deze ontwerpen kunt creëren een unieke en stijlvolle sfeer op ieder terras.

Als je eenmaal hebt besloten op een ontwerp, de volgende stap is om te werken uit het patroon. Patrotonne tegels worden verkocht in standaard maten en u kunt ofwel krijgen ze snijden voor uw specifieke omvang eisen of te bestellen via het Internet. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, die is goed zoals elk ontwerp heeft een andere look. Als u al weet welk design u wilt dan zal dit proces veel eenvoudiger. Echter, als je onzeker bent, dan is er geen reden zich zorgen te maken als u nog steeds kunt komen met uw eigen patroon door met een pen en papier.

Een ding dat je kan nodig zijn om te onthouden bij het gebruik van een patrotonne patroon is om na te denken over de beste manier om gebruik te maken van de tegels. Je kan ze waar ze het meest zinvol zijn, of te gebruiken in gebieden waar u de meeste aandacht te trekken. Het terras is een geweldige plek om te gebruiken tegels, zoals ze geven een klassieke stijl, een buitenruimte. De beste manier om een idee te krijgen van wat het patroon ontwerp eruit zal zien voordat u uw project is om te bladeren door middel van een aantal online afbeeldingen.