auto importeren uit duitsland

Als u overweegt om een auto uit Duitsland te importeren, is het belangrijk dat u de basisstappen die bij het proces betrokken zijn. Hoewel het lijkt op een gecompliceerd proces, als u de juiste middelen en kennis hebt, kunt u zonder problemen een auto uit Duitsland naar de Verenigde Staten of Canada bereiken. In dit artikel zal ik de basisprincipes delen van het importeren van een auto uit Duitsland naar de Verenigde Staten of Canada. Nadat u dit artikel hebt gelezen, moet u uw opties kunnen achterhalen en een bedrijf vinden dat bereid is om uw importauto van Duitsland te verzenden naar waar u ook bent.

Om wettelijk een auto uit Duitsland naar de Verenigde Staten of Canada te kunnen importeren, moet u een in aanmerking komende niet-immigrant alien zijn die in het bezit is van een geldige rijbewijs van uw thuisland. Om uw subsidiabiliteit te controleren, moet u contact opnemen met de American Immigration Services (ICE) of het Department of Homeland Security (DHS). Het is mogelijk dat de informatie die u aan een van deze agentschappen verstrekt, kan leiden tot een negatieve reactie. Als dit zou optreden, zou het nodig zijn om een rechterlijk te verkrijgen om een immigrantenstatuscontrole te verkrijgen. Als uw land immigranten niet accepteert als permanente bewoners, kunt u mogelijk nog steeds een auto van Duitsland naar de Verenigde Staten importeren.

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om een auto uit Duitsland naar de Verenigde Staten of Canada te importeren, is door gebruik te maken van een individueel containerschip. Individuele containerzendingen zijn het hele jaar door beschikbaar, maar u moet een beetje onderzoek doen voordat u een bedrijf kiest. Er zijn veel bedrijven die beweren dat ze auto’s naar de Verenigde Staten kunnen verzenden, maar de meesten van hen kunnen een veilige passage over de open zeeën niet garanderen. Het is daarom belangrijk dat u een uitgebreide zoektocht naar de rederijen in uw omgeving doet en er een vindt met bewezen trackrecords en een reputatie voor het veilig verzenden van voertuigen naar hun bestemmingen zoals Van Leersum & Zn.

Bij gebruik van een individuele containerservice om een auto uit Duitsland naar de Verenigde Staten te importeren, bent u verantwoordelijk voor het betalen van de volledige kosten van het transport. Daarom is het belangrijk om uw onderzoek te doen om de waarde van uw voertuig vast te stellen. Dit kan worden gedaan door een deskundige Duitse auto-importeur te raadplegen die u via het aankoopproces kan leiden. In het geval van een overdekt containerschip betaalt de eigenaar van de containerschepen tijdens het transport voor alle schade aan uw voertuig. In het geval van een open aanhangwagencontainer betaalt de individuele containerservice voor de verzekering en de verwerkingskosten die verband houden met het verzenden van uw voertuig naar Amerika.

Een andere methode om uw auto uit Duitsland naar de Verenigde Staten te verzenden, zou zijn via een open aanhangwagenschip. Een open aanhangwagenschip wordt vaak gebruikt voor autovergiepen, omdat het een snellere manier is om een auto uit Duitsland naar Amerika te brengen. Het is echter ook een duurdere methode omdat het vereist dat een tijdelijk opslagvat wordt gebruikt om het voertuig te vervoeren. Als de trailer niet onder een garantie valt, is de individuele importeur verantwoordelijk voor het betalen van de uitgaven die aan reparaties zijn geassocieerd. Dit kan erg duur worden, vooral als er tijdens verzending schade aan de trailer is. Als u op zoek bent naar een goedkope manier om een voertuig uit Duitsland te importeren, is het gebruik van een open aanhangwagen mogelijk niet de beste optie.

Ongeacht de methode die u kiest om een auto uit Duitsland naar de Verenigde Staten te importeren, is het belangrijk dat u een adequate verzekering voor uw auto koopt. Veel mensen kopen geen adequate verzekering, en dit kan een kostbare fout zijn. Omdat u van plan bent om een interstate voertuigoverdracht te maken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende verzekering heeft om de volledige waarde van uw auto te dekken. Het is belangrijk om te onthouden dat, zelfs als uw voertuig slechts tienduizend dollar waard is, het nog steeds veel potentieel heeft in de automobielindustrie. Als een claim moet ontstaan na de verkoop van het voertuig, zal de verzekeringsmaatschappij van de koper de kosten van reparatie aan het geïmporteerde voertuig dekken.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/