makelaar Stadskanaal

Mensen die een makelaardij zoeken in Stadskanaal, Limerick, doen er goed aan contact op te nemen met Deirdre O’Rourke, een van de toonaangevende makelaars. Deirdre is een ervaren en succesvolle vastgoedinvesteerder die gespecialiseerd is in commerciële en industriële investeringen. Dit is een gebied waarin ze een bewezen staat van dienst heeft en groot succes.

In dit artikel vertelt zij hoe u de beste makelaar in Stadskanaal kunt vinden.

Bij het zoeken naar een makelaar in Stadskanaal is het belangrijk om te weten wat voor service u van hen verwacht. Makelaars in commercieel onroerend goed hebben meestal een scala aan commercieel onroerend goed en woningen te koop in en rond Limerick en Galway. De top van de lijst zijn de best beoordeelde agenten die bekend staan om hun vriendelijke en deskundige diensten. Enkele van de topspelers zijn onder meer Dat Deirdre O’Rourke (DAO) en Annick O’fferon (ANN).

Afgezien van de best beoordeelde agenten, zijn er enkele minder bekende maar even competente agenten. Dit zijn onder meer Leo van Hees, Declan Mulcahy, Niall McPherson, Aidan Convery, David Geddes en Michael Convery. Veel van deze agenten hebben enige ervaring in het veld, maar ze zijn allemaal nog vers en in opkomst. Als je met de beste van het beste wilt werken, moet je werken met iemand die relatief nieuw is in het veld.

Een van de top drie in het Stadskanaal is David Geddes, afkomstig uit Donegal, Ierland.

David begon zijn carrière als commercieel fotograaf voordat hij koos voor een carrière in sales en marketing. Hij is nu gespecialiseerd in edelstenenlijsten, vooral met diamanten en saffieren bezaaide stukken. David heeft gewerkt met een aantal van de beste klanten ter wereld, waaronder Time Warner, Tiffany & Co en Burberry. Als u een verfijnd en stijlvol sieraad wilt, kunt u samenwerken met David Geddes, een van de beste Europese diamantmakelaars.

Een van de top drie edelstenenmakelaars in het Stadskanaal is Declan Mulcahy, uit Donegal. Hij is een ex-bankier en runt momenteel zijn eigen bedrijf, Mulcahy Properties. Hij heeft het grootste deel van zijn werkzame leven in de banksector doorgebracht en heeft veel contacten in het veld. Hierdoor heeft hij toegang tot enkele van de beste deals die er zijn. Daarnaast is hij ook goed thuis in de forexmarkt en weet hij hoe hij de beste deals kan krijgen.

De andere bekende diamantmakelaar in het Stadskanaal is Declan Gaffney, uit Waterford. Hij is goed thuis in het vak en zit al 40 jaar in de diamantsector. Declan Gaffney, geboren in Waterford, heeft in verschillende landen gewoond, waaronder Australië, het VK en de VS. Hij spreekt ook een aantal talen, waaronder Nederlands, Frans en Iers.

Klik hier voor meer informatie: schutenlambers.nl