Ford Raptor F-150 MODEL 2017 Pre-order NU! Als het op prestaties aankomt, komt niets in de buurt van de Ford F150. Ford heeft door de jaren heen bewezen niet bang te zijn om in welk segment dan ook zijn voet tussen de deur te zetten en geen enkele andere auto kan hem evenaren. Het heeft een revolutie teweeggebracht in de hele categorie terreinwagens en blijft daar domineren. Ford F150 straalt onovertroffen prestaties, ongeëvenaard interieur en geweldige uitstraling uit.

Ford F150 heeft een onovertroffen interieur. Zijn geavanceerde techniek en nieuwe materialen hebben het een stijlvol tintje gegeven. De Ford F150 heeft een ongeëvenaard interieur en exterieurstyling. Het is slimmer, sterker en veelzijdiger gemaakt dan ooit tevoren. Het doet alles en zorgt ervoor dat u zich altijd comfortabel voelt.

Ford F150 RAPTOR is een speciaal ontworpen Ford SUV. Hij werd gebouwd op het nieuwe Ford F150-concept, de geheel nieuwe Ford F150-stijl voor pick-up trucks, bedrijfswagens en sportwagens. De Ford F150 RAPTOR is uitgerust met een nauwkeurig aluminium frame, een onopvallende vijfarmige ophanging met halfelliptische Billet-veren en een krachtige Ford EBS. Het is lichtgewicht, volledig geladen met koppel- en prestatieonderdelen zoals een aluminium gesmede uitlaatpoort aan de onderzijde, een krachtig uitlaatsysteem en een veerpootbrug aan de voorzijde. Hij is ook voorzien van Ford’s nieuwe Ford Flexest aluminium voorframe en voorste veerpootbrug.

Er is nog een uniek Ford F150-model dat Ford Fortified Sport Bar wordt genoemd. Hij is uitgerust met een krachtige Ford V-8-motor. De Ford Fortified Sport Bar is gebouwd om elke agressieve rijstijl te doorstaan. Het heeft voorste stutten met bullbars met vijf schakels, verstelbare stutten, voorbumperlip en zijskirt. Hij heeft ook voor- en achterbumpers, speciale ventilatieopeningen op de motorkap, mistlampen voor projectoren en een voorkant van koolstofvezel.

Als u een Ford F150 wilt kopen, moet u weten dat deze verkrijgbaar is in verschillende prijsklassen, van $ 27.000 tot ruim een miljoen dollar. Alle modellen hebben een handgeschakelde versnellingsbak en een achterklep in truckstijl. Sommige hebben een sportbar of grill, maar de meeste niet. Het kopen van een Ford F150 is een geweldige investering omdat u er vele jaren mee kunt.

Je kunt ermee rijden onder alle wegomstandigheden en hij zal altijd goed presteren, ongeacht het terrein. Als u problemen heeft met uw auto, kunt u deze gemakkelijk naar de monteur brengen en laten repareren. Het wordt ook geleverd met een garantie die alle defecten van het product gedurende een bepaalde periode dekt. Zorg ervoor dat u bij aankoop van deze auto ook de verlengde garantie krijgt die bij de aankoop wordt geleverd.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/