ripple

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om meer te weten te komen over het kopen en verkopen van digitale valuta’s zoals de XRP en Ripple, dan is dit artikel ideaal voor jou. In het bijzonder bespreken we enkele voordelen van het kiezen van Xrp voor beginners en bespreken we vervolgens de beste plaatsen om deze munten online te kopen en verkopen. Dit zou u op de goede weg moeten helpen! Na het lezen van dit artikel bent u klaar om digitale valuta te kopen en er geld mee te verdienen!

Laten we beginnen met een korte bespreking van wat rimpel is. Ripple-transacties worden uitgevoerd tussen twee handelaren, in plaats van tussen veel verschillende handelaren. Omdat dit type transactie tussen twee virtuele valuta’s plaatsvindt in plaats van tussen contant geld en bankrekeningen, zijn ripple-transacties veel veiliger dan andere soorten transacties. Er is ook minder kans op hacking, wat een probleem kan zijn voor sommige soorten traditionele valutatransacties, en over het algemeen ook minder risico voor u. In wezen stelt dit u in staat om transacties uit te voeren zonder dat u activa, zoals Amerikaanse dollars, hoeft aan te houden in een poging uw verliezen tot een minimum te beperken.

Als het gaat om het kopen van Ripple, is een van de beste plaatsen om dit te doen bij een van de grote online retailers waar ze gemakkelijk toegankelijk zijn. Bij de meest populaire winkel, Bitstamp, zijn er verschillende opties voor u beschikbaar. Om te beginnen, als u al een lopende rekening heeft, is er een optie om uw geld rechtstreeks naar uw nieuwe virtuele rekeningen over te boeken. Als alternatief, als u nog steeds uw portefeuille opbouwt en nog geen grote hoeveelheid vermogen heeft opgebouwd, wilt u misschien een gratis of goedkope debetkaart gebruiken om het financieringsgat te dichten totdat u het zich kunt veroorloven om uw geld over te boeken naar meer reguliere financiële instellingen.

De volgende stap is om te leren kopen en verkopen met behulp van ripple, wat wordt bereikt door toegang te krijgen tot de “blockchain”. In feite is dit een openbare database van alle verschillende transacties die gedurende de dag op de vier verschillende hoofdbeurzen zijn uitgevoerd. U moet inloggen op uw account om deze transactie uit te voeren. Afhankelijk van de centrale kan dit een eenvoudige login vereisen, of meer uitgebreide interactie met een gebruikersaccount, zoals die van grote banken zoals Bank of America, CitiBank of Wachovia.

Nadat u zich heeft aangemeld, ziet u een lijst met de verschillende beurzen waarmee u tussen digitale valuta’s kunt handelen. Alle vier de uitwisselingen, inclusief rimpel, werken volgens dezelfde protocollen, waardoor ze vergelijkbaar zijn met hoe websites zoals Facebook, Twitter en eBay werken. Zodra je een uitwisseling zoals Ripple hebt geïdentificeerd die je leuk vindt, moet je een nieuw account maken. Er is een stapsgewijze zelfstudie op de Bitstamp-startpagina die u door het proces leidt. Zodra u klaar bent en uw geld heeft overgemaakt, bent u klaar om de daadwerkelijke markt te betreden om te handelen.

Een ding dat belangrijk is om te onthouden over het kopen van XRipple met uw bankrekening, is dat u niet echt een valuta koopt of er betalingen op doet. In plaats daarvan financiert u een “ontvangersrekening”. Met andere woorden, u staat een bedrijf als bitstamp toe om uw geld voor u over te maken. Aangezien bitstamp samenwerkt met tal van financiële instellingen, is het zeer waarschijnlijk dat zij degene zijn die uw investering ondersteunt en uw transacties aan hun kant verwerkt. Dit is waarom het belangrijk is om een bitstamp-account te hebben en niet je gewone bank of creditcard te gebruiken om geld te storten.

https://www.bitcoinmeester.nl/