xrp kopen

Probeer je erachter te komen hoe je XRP koopt?

Het goede nieuws is dat het heel eenvoudig is. Je kunt het kopen als een cross-valuta – een manier om een valuta voor een ander te ruilen. Met andere woorden, als je één Amerikaanse dollar hebt, kun je 1 Australische dollar kopen. Veel makelaars hebben al jaren dit soort dingen gedaan en het is een populaire keuze voor beleggers. Dit is hoe het werkt.

Hoe te kopen XRipple en andere kruiswanden: om XRP te kopen tegen een goede prijs, moet u een account openen met een makelaar of een uitwisseling. Open een account met een Binance Forex-makelaar. Dit is eigenlijk als een bank, een enorm internationaal handelsfirma dat zeer vloeistof is en veel klanten heeft. Zodra u bij de Broker-website bent, logt u in op uw account en ziet u vervolgens een scherm met een aantal items.

Dit zijn allemaal digitale activa zoals eigenschappen, auto’s, aandelen, obligaties, ETF’s en meer. Wanneer u XRipple gebruikt bij een bepaalde prijs in een van deze activa (de valuta die u behandelt), zult u het eigendom van die digitale activa overbrengen naar een speciaal soort portefeuille. Die portemonnee wordt een xripple-portemonnee of een XRPC-portemonnee genoemd. De portemonnee houdt al uw digitale activa, zoals aandelen in de aandelenmarkt, obligaties, huizen, auto’s of wat u anders wilt ruilen.

Dit is belangrijk omdat het je meer kracht geeft, en daarom maakt het mogelijk om xRipple of een ander digitaal actief te kopen zoals valuta’s en grondstoffen van overal ter wereld.

Dus hoe krijgen banken, hedgefondsen, bedrijfsinvesteringsbedrijven of zakelijke belastingprofessionals deze vast? Ze gebruiken wat een XRipple-gateway wordt genoemd. Een XRipple-gateway is een speciaal soort virtueel privé-netwerk, net als degene die u vaak banken en makelaars huizen te vinden. Het verschil is dat een rimpeltransactie niet door de handen van een makelaar of een handelaar passeert.

Een XRipple-transactie gaat rechtstreeks van uw elektronische brokers-interface naar uw bankrekening. Uw elektronische makelaar stuurt het verzoek om XRipple naar de bank te kopen waar u uw bankrekening hebt, en de bank verzendt een bestelling naar uw bankrekening om de valuta te kopen. Uw bankrekening draagt vervolgens de gevraagde fondsen over naar uw bitstamp- of debetkaart, waar u uw accountinformatie hebt gekoppeld, zodat elk geld dat u inhoudt automatisch in uw bitstamp of bankpas wordt gestort.

Nu, terug naar hoe kwamen we van je gewone creditcard of debetkaart voor mij, die slechts een paar cent van digitale valuta van digitale valuta doorbrengt? Welnu, laten we zeggen dat ik mijn bitpay-debetkaart gebruikt om xRipple te kopen omdat ik twee sieraden had die ik opduiveerde voor de feestdagen. Ik ging naar mijn lokale pandjeswinkel en kocht een zilveren kruishanger en een prachtige gouden bengelende ketting. Nadat ik de kassier had verteld die id graag ze allebei thuis met mij haalden, zei ze dat ze ze alleen aan jou kon geven als ze de betaling voor hen ontving. Onnodig te zeggen, ik wist dat dit zeker een XRIPPLE was, omdat het degene was die het bedrijf had dat ik ervoor heb toegestaan om het te gebruiken.

Bezoek deze website: https://muntjeskopen.nl/